Lav bedre mad med det rette udstyr

Lav bedre mad med det rette udstyr

Lav bedre mad med det rette udstyr

En ting som jeg nyder, er at lave mad, og her er det vigtigt at udstyret er det rette. For mig er det særligt vigtigt at knivene er i orden. Både når der skal hakkes grøntsager eller skæres kød ud, så har kniven enindflydelse på det endelige resultat. Hvis man for eksempel skærer et stykke kød ud med en kniv der ikke er lavet dertil, risikerer man et flosset snit hvor saften kan sive ud og gøre kødet mere tørt end ved brug af den rette kniv. Derfor har jeg undersøgt hvilke kokkeknive der er særligt gode. Man behøver ikke have mange forskellige dyre knive men en investering i to til tre af de gode er i længden ikke en dyr fornøjelse. Det er blevet meget moderne at bruge japanske knive og det er der en grund til. Japanerne har nemlig en lang tradition for fremstilling af knive i høj kvalitet.

Vælg den rette kniv

(Visited 1 times, 1 visits today)