Nyttige hjemmesider

Nyttige hjemmesider

Vil du gerne læse videre omkring hvad f.eks. andre bloggere, læger og internettet generelt skriver om det at være hørehæmmet eller døv? Jeg har fundet nogle gode, informerende og brugbare hjemmesider herunder, som jeg gerne vil opfordre jer alle til at gå ind og kigge på. Selv hvis du ikke selv har problemer med hørelsen, så måske hvis du kender nogen der har det svært i hverdagen.

  1. Høreapparater – for dem, hvor hørelsen bare er blevet dårlig med alderen, kan et tilskud være rigtig godt at have, for høreapperater er langt fra billige!
  2. Her kan du også læse mere om tilskud og mulighed for støtte i din hverdag, hvis hørelsen giver dig store problemer.
  3. Aarhus University har dette tilbud som er ideelt for jer, der gerne vil kunne begå jer på tegnsprog. Måske kender du en, der også kan det? Det er utrolig brugbart i hverdagen. Du ved aldrig, hvornår du vil få brug for dette! Dette er sommer-kurser som finder sted (du gættede det) om sommeren. Der lægges også vægt på lighed og identitets-diskussion.
  4. StreetSigners har en hjemmeside med svar på rigtig mange spørgsmål, som nogle gange bliver stillet, og som folk ofte er for flove til at stille. Den her hjemmeside gør et godt arbejde med at skildre mange forskellige informationer på en spændende måde.

Skriv i kommentarerne, hvis du har fundet andre hjemmesider som du synes bør tilføjes til listen.

 

(Visited 217 times, 1 visits today)