En hundesnor til alle formål

En gåtur med din bedste firbenede ven er en hyggelig stund, som garanteret er højdepunktet på din hunds dag! Der er intet bedre, end at få lov til at snuse rundt i naturen eller på gåstien i det fri. For at få den bedst mulige gåtur for dig og din hund, så kræver det naturligvis en god hundesnor, så du altid kan holde styr på hunden ved din side. 

Når du vælger hundesnor, skal du gøre dig nogle overvejelser, så du sikrer dig, at du benytter den helt rigtige snor til netop din hund.

Der findes hundesnore til forskellige hunderacer, størrelser, aldre og formål. Når du køber en hundesnor, skal snoren helst være tilpasset den aktivitet dig og din hund laver, når i er på tur.

Tager du din hund med på morgenløbetur? Så findes der særlige løbeliner designet til dig, som elsker at løbe afsted med din hund. En løbeline kan fastsættes om livet, så du har dine hænder frie, mens du løber, samtidig med at hunden følger din side. Går du til hundetræning? Så kan du købe en dressurliner, som er behagelig og justerbar og kan benyttes både til hverdag og dressurtræning. 

Hvilken hundesnor skal min hund bruge? 

Ingen hund er fuldkommen ens, og derfor bør din hundesnor heller ikke være det! Typen af hundesnor afhænger naturligvis af, hvilken hund du ejer. Der er forskel på, hvilken snor din lille chihuahua behøver til forskel for din fuldvoksne Golden Retriever. Tommelfingerregel er at større hunde selvfølgelig behøver kraftigere hundesnore, hvorimod de mindre hunde kan nøjes med en tyndere nylon hundeliner. 

Hvis du har en hundehvalp derhjemme er det en god ide at anskaffe sig en mindre hundesnor til de første måneder på de kortere gåture, og senere kan du skifte til en større og mere kraftig hundesnor, til når hunden er blevet større.

Vælg sikkerhed frem for alt!

Din hundesnor er til for at sørger for dig og din hunds sikkerhed. Derfor bør du altid vælge den bedste kvalitet, når du køber en snor til din bedste firbenede ven.

Hundesnore fås med ekstra funktioner, der sørger for optimal sikkerhed for dig og din hund. Du kan for eksempel købe en kraftig flex line med automatisk rullefunktion så du let kan kontrollere længden på snoren via bremse og stop knapper. Der findes også refleksliner med selvlysende elementer, hvis du går turer sent om aftenen eller morgenen, så dig og din hund altid kan ses i trafikken. 

Vælg kvalitet, når du køber hundesnor

En god hundesnor er en hundesnor, som er funktionel, holdbar og behagelig at benytte for både dig og din hund. Spar ikke på kvaliteten, når du shopper hundesnore, men sørg for at købe en slidstærk snor, som kan holde til dagligdagens gåture. 

En holdbar hundesnor er noget af det vigtigste en ansvarsbevidst hundejer bør eje. Din hund fortjener mange gode gåture i dens liv, så invester i en hundesnor fra et godt brand i holdbart materiale, så du kan have glæde af din hundesnor i mange år.

Måske dette er noget for dig

Hvad er hørerør?

Hvad er hørerør?

Hørerør – hvad er det?   Du har formentlig set dem på gamle film eller måske har du stødt på ordet i en roman, som beskriver ældre tider. Ordet ’hørerør’ kan virkelig lidt fjernt i dag, fordi der...

læs mere
Hvad er LBH?

Hvad er LBH?

LBH levere artikler til både til arbejdslivet og privatlivet  LBH står for lidt bedre holdning og er en side, hvor du kan læse og lære meget mere om forskellige emner som kan have relevans for dig...

læs mere
Hvilke fjernsynskanaler skal du have?

Hvilke fjernsynskanaler skal du have?

Hvad er dine interesser? Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Sed porttitor lectus nibh. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Donec sollicitudin molestie...

læs mere