Hvem elsker ikke en god fest? Der er mad, drikke, venner og god stemning over det hele. Men hvis du vil være sikker på, at din fest bliver en succes, skal du have de rette forsyninger. En af de vigtigste ting på din liste bør være stofservietter! I dette blogindlæg vil vi tale om, hvorfor stofservietter er så vigtige til fester, og vi vil give dig nogle tips til, hvordan du kan bruge dem. Find dine stoflignende servietter til din fest lige her.

Det er altid godt at være forberedt når uheldet er ude

Stofservietter er vigtige til fester, fordi de kan være med til at sikre, at dine gæster har det sjovt. Hvis nogen spilder deres drink, vil du være glad for, at du har en stofserviet ved hånden til at tørre det op. Og hvis du serverer mad, kan stofservietter tilføje et strejf af klasse og elegance til din borddækning.

Her er nogle tips til at pynte op

Hvis du serverer mad, skal du lægge en stofserviet på hver tallerken. På den måde får dine gæster noget at tørre deres hænder af på, når de har spist. Der er intet værre end at have fedtede fingre efter et måltid. Det er fint imens man spiser, men lige så snart man har spist færdig – så vil man gerne have rene poter.

Hvis du serverer drikkevarer, skal du placere et par stofservietter rundt omkring i lokalet, så folk har et sted at stille deres glas, når de ikke er i gang. Dette er ikke nødvendigt, men en luksus og dermed slipper du også for mærker lavet af drikkevarerne. Og hvis du kun har nogle få gæster til en drink, kan du lægge et par stofservietter ud på sofabordet eller baren. På den måde kan du hurtigt rydde op, hvis nogen spilder. Det gør intet at være på forkant, alle kender at spilde til en fest. Uanset hvilken slags fest du holder, skal du sørge for at have nogle stofservietter ved hånden. De vil komme til nytte, når du mindst venter det!

Hvis du vil gøre lidt ekstra kan du prøve origami

Origami er en fantastisk måde at give dine stofservietter lidt ekstra flair på. Du kan folde dem i forskellige former og mønstre eller endda skabe små dyr eller blomster. Her er et par nemme origami-instruktioner, der kan hjælpe dig i gang:

1. Fold din serviet på midten diagonalt.

2. Fold det nederste hjørne op til det øverste hjørne.

3. Vend servietten om, og gør det samme på den anden side.

4. Fold nu det øverste hjørne ned til det nederste hjørne.

5. Vend servietten om, og gør det samme på den anden side.

6. Til sidst folder du højre og venstre hjørne ind mod midten, så det ligner en trekant.

7. sæt de to spidser øverst i trekanten ind, og så er du færdig! Voila, så har du en flot konstruktion.