fjernsynskanaler
Inspiration til hverdagen

Hvilke fjernsynskanaler skal du have?

Der er et væld af fjernsynskanaler i dag – langt flere end vi nogensinde vil kunne tælle os til. Hvert enkelt land producerer nemlig nogle fjernsynskanaler. Og i et land som Amerika bliver der produceret op til flere hundrede! 

Hvilke af alle disse fjernsynskanaler skal du have? Og er det overhovedet nødvendigt i disse moderne tider at have fjernsynskanaler?  

Hvad er dine interesser?  

Det er naturligvis nødvendigt først og fremmest kun at have fjernsynskanaler på tv’et, hvor du forstår sproget. Det giver for eksempel ikke meget mening at have kinesiske fjernsynskanaler, hvis du ikke taler kinesisk – i hvert fald ikke medmindre der er undertekster! 

Men du skal jo heller ikke blot have alle fjernsynskanaler på dit tv blot fordi du taler sproget. Det er også en god ide at spørge sig selv, hvilke interesser man egentlig har. Kan du for eksempel godt lide at se sport? Så skal du have nogle sportsfjernsynskanaler! Ellers er naturprogrammer mere noget for dig? Hvad med reality-tv?  

Der er mange fjernsynskanaler derude og det er derfor vigtigt at snævre det blot en smule ind. Der er ingen grund til at have nogle fjernsynskanaler til at rode på dit tv, hvis du alligevel aldrig ser dem. Så er det det bedre blot at fjerne dem, så du meget nemmere kan finde de kanaler, som du egentlig kan lide.  

Hvor mange penge har du?  

Det kan være rigtig dyrt at få fjernsynskanaler på sit tv. Og jo flere du har, jo dyrere er det! De fleste personer har et budget de må holde sig til, når de skal have fjernsynskanaler på tv’et. Og det er derfor også en god ide at være lidt kritisk med, hvilke fjernsynskanaler du har. Der er ingen grund til at betale for noget, som alligevel ikke interesserer dig.  

I dag kan det være en mulighed at lave en ’miks pakke’, hvor man selv har meget frihed til at vælge lige de fjernsynskanaler, som man godt kan lide. Det er der nogle firmaer der kører med. Og det er værd at undersøge dette, hvis du er meget træt af at betale for en masse fjernsynskanaler, du aldrig benytter dig af.  

Nogle gange kan ens penge være så små, at man også må fravælge fjernsynskanaler, som man egentlig kan lide at have. Det er meget frustrerende men heldigvis kan man i dag også benytte streamingtjenester til at få underholdning. Og disse streamingtjenester sætter egentlig spørgsmålstegn ved, hvorvidt du overhovedet skal have fjernsynskanaler i dagens Danmark.  

Har du overhovedet brug for fjernsynskanaler (og fjernsynet)? 

De fleste danskere har i dag adgang til mindst én streamingtjeneste og mange har adgang til mange flere. Og disse tjenester er en kæmpe konkurrence til fjernsynskanaler, som ofte er fyldt med reklamer og meget andet.  

Disse streamingtjenester er desuden også noget, som man kan benytte på sin computer, tablet eller endda sin mobil i dag. Det er dermed noget man kan tage med på farten. Og det sætter også spørgsmålstegn ved, hvorvidt man overhovedet har brug for et fjernsyn i dag.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.